verkoop@wisman-techniek.nl

Onze

Projecten

Onderstaand overzicht is slechts een greep uit de diverse projecten die door ons zijn gerealiseerd.

 

Containerkranen Binnenhavens

aan diverse container overslag kranen in zowel Nederland als ook in de rest van Europa zijn verschillende werkzaamheden uitgevoerd. 

Nieuwe Spoorbrug Utrecht

Aan de brug hoofden van de nieuwe spoorbrug in Utrecht zijn t.b.v. het uitzetten van de brug aan weerszijden speciaal ontworpen kabelrupsen geïnstalleerd.

Hanze Brug Zwolle

In de Hanzebrug werden twee speciaal ontworpen kabelrupsen geïnstalleerd en het kabel- en leidingen-pakket in de kabelrups aangelegd.

Kabelrupsen bij Tata Steel

Egineers uit ons team zijn praktisch wekelijks bij Tata Steel voor het uitvoeren van inspectie, reparatie werkzaamheden op het vervangen van kabelrupsen.

Maasvlakte Rotterdam

Op diverse container terminals, o.a. op de Rotterdamse Maasvlakte wordt onderhoud, inspecties en preventieve reparaties uitgevoerd. Immers , stilstand is geen optie.

Maeslantkering

Op de Measlantkering zijn speciaal ontworpen kabelrupsen gemonteerd. Deze kabelrupsen bevinden zich zowel aan de noord dokdeur als aan de zuid dokdeur.

Draaibruggen Sas van Gent

Op de draaibruggen bij Sas van Gent en bij Terneuzen zijn speciale kabelrupsen, zgn. rondlopers, in een speciale behuizing gemonteerd. 

Radio Sterren Wacht

Op de twaalf telescoop antennes lopen vanuit het centrum van de telescoop 131 hooggevoelige kabels. Hier werden twee kabelrupsen geinstalleerd.

Kabelrupsen Boorplatform

Voor inspectie en noodreparatie zijn monteurs per helikopter naar een boorplatform in de Noordzee gevlogen. De kabelrupsen werden gerepareerd en draaiend gemaakt.

Heb jij ook een leuk project?

Plan een gesprek in!

Neem contact met ons op

De Vente 10, 7261ST Ruurlo

+31 (0)88 0023500

verkoop@wisman-techniek.nl